Lips by Tency

Lips by Tency is een exclusieve lipstick, die aanvoelt als een persoonlijk en exclusief cadeau van mij aan de drager van deze lipstick. De lipstick heeft niet alleen de perfecte kleur maar ook de juiste structuur, waardoor hij precies is geworden zoals ik in gedachte had. Ik ben een enorme perfectionist en wilde daarom de perfecte lipstick voor iedere vrouw ontwikkelen. De lipstick is niet te mat of te glimmend en voelt heerlijk creamy en satijn aan. Het belangrijkste is dat de lipstick de hele dag blijft zitten, zodat je echt waar voor je geld hebt.

Samen met mijn zakenpartner hebben wij maanden gewerkt aan het perfecte eindproduct en het merk Lips By Tency. Wij hebben gezocht naar de juiste kleur die bij ieder type vrouw past. De kleur staat bij elke vrouw beeldschoon en is fris voor deze zomer.

De eerste lipstick die wordt uitgebracht is “Bambi Rose”. Bambi is mijn bijnaam en Rose is de naam van mijn grote voorbeeld; mijn oma. De lipstick heeft een nude koraal-kleur met een lichte tint van hazelnoot/chocolade geur en is daarmee een exclusieve ervaring voor de drager.

Bestel jouw eigen limited edition!